Некатегоризирани

Нострадамус во пророштвото за 2024 година објави кој ќе биде новиот крал наместо Чарлс

Велика Британија се подготвува за крунисувањето на Чарлс Трети

Додека сите се прашуваат каде е Кејт Мидлтон и како е кралот Чарлс откако му беше дијагностициран рак, сега се појави пророштво кое „откри“ кој е новиот британски крал.

Британскиот суд моментално се соочува со големи пресврти – сите се прашуваат каде е Кејт Мидлтон бидејќи од декември минатата година нема никаков знак од неа, а теориите на заговор дури се зголемуваат по монтираната фотографија со децата што ја објави Палатата.

Од друга страна, официјално беше објавено дека кралот Чарлс има рак и дека се опоравува.

Но, бидејќи ниту за него нема повеќе детали и јавноста во основа не знае точно каков е, на социјалните мрежи сега се најде во фокус пророштвото на Ностарадамус за 2024 година во кое се споменува кој ќе биде новиот крал на Британија. .

Само 18 месеци по крунисувањето на Чарлс, сега се споменува неговиот наследник. По правило, тоа треба да биде неговиот постар син Вилијам, но пророштвото на францускиот астролог и филозоф од 16 век вели дека кралот ќе има кратко владеење поради болест и дека ќе го наследи некој неочекуван.

Пасусот гласи: „Кралот на островите истеран со сила…заменет со оној кој нема да носи никаков знак за крал“.

Според Economictimes.com, толкувањата на оваа реченица водат до – принцот Хари.

Принцот Хари го презема тронот бидејќи тој е оној без знакот на кралот, т.е. тој практично беше отстранет од семејството и сега е далеку, во Америка, пишува NYPost.

Сето ова дополнително се искомплицира со веста дека Хари неодамна дошол да го види својот татко кога дознал дека е болен. Се качи на долг лет за да го пречека само 45 минути и веднаш се врати на аеродромот. За многумина тоа беше доволен доказ дека двајцата се договориле за нешто важно. А некои забележуваат дека, од друга страна, не е познато дека Вилијам воопшто го посетил својот татко.

Интересно е што многумина забележуваат дека Нострадамус имал необична способност да ја предвидува судбината на кралското семејство. Во неговите записи, наводно, било забележано дека кралицата Елизабета Втора ќе умре на 96-годишна возраст, што навистина се случило.

На почеток