Македонија

Мислел дека му се бизнис партнери, а тие измамници: нова измама во Македонија

На 22.03.2024 во 13.50 часот во Полициската станица Кочани, 51 – годишник од Кочани пријавил дека бил измамен од две лица од Кочани.

Според пријавеното, тие се договориле да започнат заеднички бизнис, по што тој подигнал два брзи кредити и им ги дал парите и после тоа го прекинале контактот со него.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

На почеток