Македонија

СДСМ: Платформа од минатиот век се нови лажни ветувања на ДПМНЕ по пример на Скопје

,,Платформа од минатиот век се новите лажни ветувања на ДПМНЕ по примерот на Скопје.

Откако ги изневерија граѓаните на Скопје, но и на 40 општини низ државата, ДПМНЕ сега излезе со нови лажни ветувања.

Ништо од ветеното во Скопје не е реазлизирано.

Ги нема новите 250 автобуси, нема бесплатен јавен превоз, нема нови паркови.

Скопје денеска е запустен град, полн со нечистотија, со хаос во јавниот превоз, со јавни претпријатија во долгови.

Граѓаните се изневерени, изборните ветувања неостварени.

А, промовираната Платформа 1198 од минатиот век на ДПМНЕ е токму тоа, нови лажни ветувања.

Се потврди дека ДПМНЕ нема план за иднината и дека оваа партија не може да донесе никаква промена.

Со ДПМНЕ е можно само враќање назад, во изолација и безнадежност.”, велат од СДСМ.

На почеток