Македонија

Апасиев: Денес свикуваат итна седница, сакаат да шверцаат Изборен законик

“Нели некни се “распушти” Собранието. Епа, АПРИЛИЛИЛИ било. Еве денес свикуваат ИТНА седница. Сакаат да шверцаат Изборен законик, на три дена пред кампања.“, напиша Димитар Апасиев на својот фејсбук профил.

На почеток