Македонија

Левица: Поднесовме листи за пратеници во сите шест изборни единици за претстојните парламентарни избори

,,Како најбрзорастечка партија во Република Македонија и најбрзорастечко левичарско движење на континентот, Левица ќе настапи самостојно и ќе цели на двоцифрен број пратеници во Собранието на РМ – фактор кој нема да можат да го забиколат буржоаските партии.

На овие избори, да ја вратиме државата на народот!”, велат од Левица

На почеток