Свет

Први фотографии од депонијата: Полицијата го бара телото, пристигнаа багери

Првите фотографии од депонијата каде се сомневаат дека е телото на убиената Д.И.

Имено, полицијата објави дека двајца мажи биле уапсени дека осомничени за убиство.

Полицијата во моментов го бара телото на двегодишно девојче.

На почеток