Македонија

Претресите во Идризово поминале без никакви проблеми, тврди МВР

Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека денеска (11.04.2024) под координација на ОЈО Скопје и по барање на КПУ Идризово, даде асистенција на затворот во вршење на претреси на повеќе простории со цел обезбедување доказен материјал поради сомневања за кривично правни дејствија. Претресите се завршени и сите активности поминаа без никакви проблеми.

На почеток