Македонија

(Видео) Разбиена канцеларијата на Миле Лефков во Кочани

,,На ден пред гласање, разбиена мојата пратеничка канцеларија во Кочани. Одржав пресс пред ОВР Кочани, веднаш по пресот на Бојмацалиев Дали инсистирањето на техничката Влада и на Бојмацалиев да нема никакви кадрови поместувања во Кочани беше токму со оваа цел, односно за да се шири страв и несигурност.

Овие методи не Ви поминуваат повеќе!

Македонија повторно твоја!”, напиша Миле Лефков на својот Фејсбук профил.

На почеток