Македонија

Стојаноска: Граѓаните во среда ќе бидат гласни и ќе гласаат за Гордана Силјановска Давкова, претседател кој достоинствено ќе ја претставува Македонија

,,Утре е предизборен молк, а задутре граѓаните на Република Македонија ќе бидат гласни и ќе гласаат за гласен претседател, за претседател на сите граѓани и за претседател кој достоинствено ќе ја претставува Република Македонија во и надвор од границите.

Ве повикувам сите да гласате за Гордана Силјановска Давкова, да го заокружите бројот 2 за Македонија повторно да биде горда.”, изјави Дафина Стојаноска, носител на изборна единица 6.

На почеток