Македонија

(ВО ЖИВО) Отворено изборно студио: Лукаревска и Славески се гости, вклучувања во живо од ДИК, МВР, штабови

Сања Лукаревска од СДСМ и Трајко Славески од ВМРО-ДПМНЕ се гости во отвореното студио во подкастот „Претрес со Ландов“. Се вклучуваме во живо од ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ, и другите политички партии. Резултатите ги следиме во живо.

На почеток