Скопје

(Видео) Ребека го најде синот!

Пејачката Ребека Јанковска Ристески го пронајде нејзинот син Маркијан, лице со пречки во развојот, кој излегол од дома и успеал да му избега на татко му. Низ солзи, Ребека се заблагодари за помошта за негово пронаоѓање.

„Фала ви на сите што се јавивте, што го баравте, ви благодарам многу. Најден е, го најдовме“, рече Ребека.

На почеток