Македонија

Дијана може да го изгуби видот, потребна и е помош: терапијата е скапа!

Дијана Трипуновска од Маврови Анови боледува од тешка болест. За нејзино лекување и за да не го изгуби видот, потребно е да се соберат 50.000 евра за лекување.

„Заедно да бидеме победници во оваа тешка Борба!

Драги хумани луѓе јас Дијана Т.боледувам од ретка болест Neuromilit Optucus болест која поради нејзината сериозност доведува до заматен вид(губење на видот и отежнато движење),за подобрување на состојбата потребна е соодветна терапија која чини доста скапо,за тоа ми е потребна вашата хумана рака…
И споделувањето е донација“, вели Дијана.

На почеток