Македонија

(Фото) Исчезната е жена во Свети Николе, семејството два дена трага по неа

Исчезнато е лицето Злата Јанкова од с.Орел, објавено е на социјалните мрежи.

Како што е наведено, лицето последен пат било видено на 16.06.2024, во неделата околу 15 часот.

На почеток