Македонија

Мицкоски објави план за третиот ден

,, Ден 3: Денес означуваме почеток на изградбата на ново училиште во населбата Драчево, општина Кисела Вода.

После точно 100 години, старата училишна зграда заминува во историјата со изградбата на нова.

За граѓаните, односно за околу 550 ученици – нови 19 училници, канцеларии и други училишни простории.

Инвестиција вредна над 1.5 милион евра.

За тебе!
Почнуваме!”, напиша премиерот Христијан Мицкоски на својот Фејсбук профил.

На почеток