Македонија

(Видео) Јован Деспотовски се јави од болничка соба

Јован Деспотовски, член на СДСМ и кандидат за претседател на партијата, се јави од болничка соба. Тој кажа дека имал операција, опишувајќи дека тоа е мала криза здравствена.

„Операцијата помина како што треба. Денеска сме оперативни. Денеска во 19 часот продолжуваме со чет со предлози и комнетари“, рече Деспотовски.

Според него, постои желба за промени.

ВИДЕО

 

На почеток