Скопје

Нови детали за екипата на Итната медицинска помош која се заглави во лифт, три лица се жалат на повреди

Денес во 11:22 часот на 112 во ЦУК, добиле пријава дека екипа на Итната медицинска помош од Скопје е заглавена, во лифт во подрумски дел од зграда на ул. Христо Татарчев бр.47, Кисела Вода, Скопје.

,,Екипата се движела од приземје кон 6 кат но кога дошле малку над втори кат лифтот забрзано се спуштил (или паднал) во подрум.”, известуваат од ЦУК.

Три лица се жалат на повреди.

На почеток