Магазин

Овие 5 знаци во јули ќе доживеат драстични промени во финансиите

Втората кардинална полна месечина во Јарец и спојот на Марс со Уран во Бик ќе донесат драстични промени поврзани со парите.

Јули ќе биде месец во кој многу луѓе ќе доживеат драматични промени во нивните финансии, речиси преку ноќ. Станува збор за спојот на Марс и Уран во знакот Бик, што се случува на 16 јули, што значи дека во деновите околу овој датум многумина би можеле да доживеат промени.

На пример, постои шанса да добиете зголемување на платата или можеби да имате нов деловен партнер или друг извор на приход.

Освен тоа, пресуден фактор за истакнување на материјалната страна на животот, според традицијата, ќе биде полната Месечина во знакот Јарец, бидејќи таа заедно со Бикот и Девицата владее со финансиските текови. Јарецот е знак на цел и достигнување, па концентрацијата на неговата енергија на 21 јули може да значи финансиска метаморфоза за многу луѓе.

Јарец
Полната месечина се појавува во вашиот знак и под влијание на Уран може да донесе ненадејна одлука поврзана со вложување пари во лична работа. За оние Јарци кои немаат проект, веројатно ќе треба да платат нешто за своето дете.
На почетокот на јули, Марс ќе стави сериозен акцент на децата, па има можност да дадете финансиски придонес – да платите за одмор, да одите на училиште или да инвестирате пари за подобрување на вашето здравје (на пример, одлучете се за курс за подготовка за зачнување).

Стрелец
Во вашиот случај, постојат сите шанси да добиете зголемување на платата, бидејќи на 16 јули може да имате важна дискусија за пари со вашиот шеф. И до 21 јули може да се донесе одлука поврзана со вашите приходи – полната Месечина во Јарец ќе се фокусира на заработката.
Интересно е што кон крајот на јули и во август, спојувањето на Јупитер и Марс во партнерскиот сектор може да доведе до потпишување договори, договори и соработка.

Близнаци
Ве очекува голем исчекор во финансиите, а за приходите и депозитите веројатно ќе дознаете нешто околу 16 јули.
Спојот на Марс и Уран во секторот на тајните ќе го истакне она што се крие од вас. На пример, ќе научите за разговори за некои заштеди или заеми што се случиле помеѓу роднините кои се далеку од вас. Полната месечина во Јарец ќе ви даде јасна слика за вашите финансии, а особено важни ќе бидат информациите за парите на партнерот. На пример, вашиот сопруг ќе ви каже дека направил некои трошоци без ваше знаење.

Овен
Полната месечина во Јарец на 21 јули се случува во вашиот успешен сектор – ќе стигнете до вашата дестинација, на некој начин, иако тоа ќе го почувствувате однапред, на 16 јули. Веројатно ќе постигнете финансиски напредок преку партнерства со пријателите. Ве очекува голема жетва! Сепак, многу Овни ќе одлучат да го променат векторот на развојот на кариерата. Како да се приближувате до важна одлука кога е време да го одредите вашиот развој за следните 20 години – со кого, каде и за кои пари се движите напред.

Бик
На 16 јули, Марс и Уран се поврзуваат во вашиот знак, при што двете планети го означуваат влијанието на надворешните објекти во вашиот живот. Може да се случи да сретнете личност која ќе ви понуди голема финансиска инвестиција за август, но за тоа ќе треба да донесете сериозна финансиска одлука до 21 јули на полна месечина во Јарец. Тоа може да се однесува на инвестирање во компанија или разговор за плата со двајца работодавци, открива астрологот Јулија Лифанова.

На почеток