ОО

Охрид домаќин на детскиот настан „Веселите ѕвончиња“

Под мотото „Културата расте со децата“ , овој петок – 28.06 2024г ., со почеток во 20:00 часот на бината кај ТЦ Амам ќе настапи модерниот детски, светски бренд „Веселите ѕвончиња“.

Настанот е дел од Програмата за деца на Општина Охрид.

Сите посетители ќе добијат пригоден подарок од Стоби флипс.

На почеток