Македонија

Игор Јанушев избран за Генерален секретар на Владата

,,Денеска бев именуван за Генерален секретар на Владата предводена од Претседателот Христијан Мицкоски.

Се заблагодарувам за искажаната доверба и верувам дека ќе работиме исклучиво во интерес на граѓаните!

Ќе работиме чесно и достоинствено за народот!”, напиша Игор Јанушев, на својот Фејсбук профил.

На почеток