Скопје

Пукање во Батинци: Едно лице загина, едно е тешко повредено

Едно лице е убиено, а едно тешко рането, при пукање во Батинци.

Во моментов се транспортира до скопските клиники.

Во инцидентот се користело автоматско оружје.

На почеток