Скопје

(Видео) Силен ветер во Скопје: Дрво паднало врз жена

Силен ветер кој прави големи штети беснее во Скопје.

Во центарот на Скопје на булеварот Климент Охридски во близина на Европскиот универзитет, дрво падна врз жена. Пристигна и брза помош, жената е пренесена на Клиника.

На почеток