Скопје

(Видео) За малку да се преврти: Автобус на ЈСП се качи на жарденери кај Мавровка

Автобус на ЈСП удри, па да се качи на жардинери во близина на Мавровка. Засега не е познато дали имало патници во него и дали има повредени.

Според првичните информации, има само материјална штета. На улицата има траги од течност, најверојатно од автобусот.

Повеќе информации подоцна од МВР.

На почеток