Скопје

Од петок се укинуваат две сезонски автобуски линии на ЈСП

ЈСП информира дека од петок (19.10.2018 година) се укинуваат сезонските линии 58 (Транспортен центар – Јаболци, Нова Брезница) и 69 (Транспортен центар – Дивле, Катлановско Блаце, Кожле).

Посочените линии се сезонски и нивното функционирање е утврдено со одлуката за линиски превоз на патници во Град Скопје.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток