Македонија

Човечки череп и коски пронајдени во близина на Охрид

Човечки череп и коски денес биле пронајдено во близина на селото Рамне, на планината Галичица кај Охрид,  јави порталот „Охрид Пресс“

Неофицијално, се работи за остатоци од лице кое претходно се водело за исчезнато.

Според состојбата во која биле пронајдени остатоците, најверојатно се работи за тело кое подолго време било на тоа место.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток