Коментари

Абе учи си за доктор, може ќе те стават министер за култура, а ја будала правен ќе студирам

По информацијата дека Хисни Исмаили ќе биде нов министер за култура ќе биде професор од Факултетот за медицина, на социјалните мрежи има бура од реакции.

 

 

Најчитани

To Top
Close