fbpx
чет. Јул 9th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

ФОТО: По плочките и кадата, нуркачите од „Акватек“ извадија болјер фрлен во Охридско езеро

Нуркачите од „Актватек“ најдоа болјер во Охридското Езеро на длабочина од 5 метри, на околу 10 метри од брегот.

„Апартманот е скоро комплетиран, само уште неколку елементи“, пишува Никола Паскали од „Акватек“.

Тие претходно извадија када фрлена во езерото, а потоа и вреќа плочки.