Македонија

Ѓуленисти од охридскиот аеродром сакале со лажни дипломатски пасоши да летаат за Лондон

Маж и жена преку охридскиот аеродром се обиделе со фалсификат документи да отпатуваат во Лондон, но неуспешно, бидејќи полициските службеници ги откриле, дознава “Скопје 1”.
Тие со дипломатски пасоши се обиделе да ја напуштат земјата, а откако биле откриени, жената гласно викала.
Официјална потврда сеуште нема.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток