fbpx
саб. Мај 23rd, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

(ФОТО) Тој човек не е “донор”, туку личност со големо ИМЕ и ПРЕЗИМЕ – Наклон!

ФБ Статус:

По успешната трансплантација на неговото донирано срце, во моментов на Клиниката за урологија се врши трансплантација и на неговите донирани бубрези.
Тој човек не е “донор”, туку личност со големо ИМЕ и ПРЕЗИМЕ, кој направи похуман чин од сите политичари и декларирани добротвори во последните 30 години ЗАЕДНО.
Ваквите луѓе се вистински светци и поради нив се уште живее вербата во хуманизмот и човештвото.
Наклон!

По успешната трансплантација на неговото донирано срце, во моментов на Клиниката за урологија се врши трансплантација и…

Geplaatst door Filip Gjorshevski op Zaterdag 23 mei 2020