Скопје

Поради собир на граѓани, ќе се блокира булевар во Скопје

Денес во периодот од 19 до 20 часот во Скопје ќе се одржи собир на граѓани, при што ќе изврши пренасочување на сообраќајот на ул. 11 октомври на потегот од крстосницата со ул. Даме Груев и крстосницата со булевар Кочо Рацин во двата правци.

Министерството за внатрешни работи апелира граѓаните да се воздржат од преземање на насилни активности за да се сочува јавниот ред и мир.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток