Скопје

Одложен концертот за Тоше

Концертот за Тоше кој требаше да се одржи на 13 октомври во арената „Борис Трајковски“, е одложен за на 2 ноември.

На концертот ќе се објават 7 нови песни на англиски јазик, како и три преработки на познати хитови.

Овие песни ќе бидат дел од новиот албум насловен „Secret place“.

На почеток