Скопје

Од понеделник зимско работно време на ЈП „Градски паркинг“ – Скопје

Од понеделник почнува зимското сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање со кои стопанисува Јавното претпријатие „Градски паркинг” -Скопје.

Работното време во зоните А, Б и Ц од понеделник до петок ќе биде од 7:00 до 21:00 часот, а во сабота од 7:00 до 14:00 часот.

„На јавната површина наменета за паркирање зона Д работното време останува исто, од понеделник до сабота од 7:00 до 23 часот“, соопшти ЈП „Градски паркинг” – Скопје.

На почеток