Скопје

ФОТО: Член на раководството на ВМРО-ДПМНЕ денес прави ајвар

Реформаторот на ВМРО-ДПМНЕ, Петар Богојевски на социјалните мрежи се пофали дека ајварот за престојната сезона го направил ден пред референдумот. “Имаме уште една обврска”, напиша Богојевски кој алудираше на гласање на референдумот.

Богојески е дел од Извешниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ и еден од ретките кои излегоа јавно да кажат дека ќе излезат да гласаат, но и да ги повикаст останатите да го остварат правото на глас

На почеток