Скопје

ФОТО: Скопјанец бара жена преку оглас

На социјалните мрежи во група “Купи-продај” е објавен оглас каде маж бара жена.

Според фотографијата испратена до “Скопје 1”, жената тееба да е на возраст од 25-35 години, а огласот е објавен вчера.

За кандидатките, бил оставен и контакт телефон, но не знаеме дали некоја досега пројавила интерес за сериозна врска.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток