Коментари

Хонорарите пренаменете ги за потребите на училиштата, Д-р Беќаровски со предлог до кандидатите за советници

Др. Нико Беќаровски од клиниката за Токсикологија, на својот Фејсбук профил даде предлог до сите кандидати за советници.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

-ПОЧИТУВАНИ КАНДИДАТИ ЗА СОВЕТНИЦИ,Ако навистина се борите за доброто на Општината во која живеете и само затоа сте кандидирале за советници, функцијата извршувајте ја PRO BONO, а парите од хонорарите целно пренаменете ги за потребите на училиштата во Вашата општина. ЕВЕ ВИ МОЖНОСТ ЈАВНО ДА НЕ ИНФОРМИРАТЕ, ДА ЗНАЕМЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСАМЕ. Се друго е празна реторика, да не се лажеме повеќе !!!!, предлага Беќаровски.

To Top