Коментари

„На Маленко само ПИОМ може да му пресмета години во брак, со толку пријави и одјави“, низа шеги за новиот брак

Се ожени Маленко по петти пат, а ова се дел од реакциите на социјалните мрежи

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

https://twitter.com/SmoothManMk/status/1447913614682337283

To Top