Коментари

Со кого да се обединиме?, прашува доктор од Скопје

„Со кого да се обединиме? Со тие што 4 и повеќе години држат затворени врати и уши како во министерство за здрсвство така и во Лекарска Комора? Или со сервилните и неспособни директорчиња што мислат дека институциите им се фамилијарно наследство-оставштина од татко им, на кои еве им завршуваат мандатите, ретко кој славно. Или со санитарна која беше мач за притисок врз колеги? Сега соберете си се сите тие што си бевте бандичка, мала група знаете што, и директори и комисии и управни надзори, едни те исти луѓе цело време, и пакујте се полека и со време.Казната не е разрешувањето, казните се потоа. Јас секогаш отворено и директно сум ви кажувал, не послушавте“, прашува доктор Ненад Лазаров.
To Top