Некатегоризирани

СДСМ наместо проекти нуди црна кампања, тоа е доказ дека се во паника и ќе загубат, врати ВМРО-ДПМНЕ по обвинувањата за Арсовска

„СДСМ наместо проекти нуди црна кампања, тоа е доказ дека се во паника и ќе загубат. СДСМ нема проекти, нема понуда, една недела СДСМ води црна кампања, со лаги и клевети. Со СДСМ граѓаните добиваат само деструктивност, поделби и сиромаштија. За да продочжат да крадат СДСМ и ДУИ со леснотија си играат со огнот на етничките тензии, сакајќи да предизвикаат конфликт. Во моментов најголем непријател на етничките односи е Зоран Заев и неговиот партнер ДУИ, затоа што така си го штитат криминалот, сложно крадат од тендери додека пред камерите глумат загрижени политичари за мултиетничката демократија“, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

„И Албанците, исто како и Македонците живеат подеднакво лошо и сите заедно ја напуштаат државата поради таквите како Заев и Ахмети. И за да продолжат да крадат, ќе лажат, ќе измислуваат и ќе сеат омраза. Тие не сакаат сплотеност, зошто така тие нема да се важни. Времето на криминал заврши. Време е за промени, за победи, за проекти“, додаваат тие.

To Top