Коментари

„Елвис не крадел струја, другарски ја делел сметката со другите компании што рентаат простор во ГТЦ“, реакции за крипто-машините

Откривањето на машини за копање на криптовалути во ГТЦ, привлече многу внимание во јавноста. Сите се зачуедни како е можно тоа да се прави во магацинските простори, но се прашуваат и чии се, како и кој ја плаќа струјата за тоа место. МВР веќе кажа дека нема никакви злоупотреби кои ги затекнале, бидејќи, струја не се краде. Тој факт, според полицијата го утврдиле стручни служби од ЕВН.

Дел од реакциите на јавноста:

 

На почеток