Македонија

Табeларен приказ на излезноста низ цела Македонија до сега

Од скопските општини, најголема излезност за гласање на референдумот од скопските општини има Центар со 26,29% и Капош каде на гласање излегле 23,97% од запишаните гласачи.

ДИК соопшти дека до 13 часот излезноста изнесува 16%. Од табелата може да се погледне колкава е излезноста низ цела Македонија.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток