Македонија

Пратеникот Крсто Јовановски од ВМРО-ДПМНЕ гласаше на референдумот

Пратениците од редовите на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Јовановски и Жаклина Пешевска денеска го остварија своето право и гласаа на референдумот.

Оваа информација ја потврди истражувачот од Центарот за европска стратегија „Евротинк“, Андреја Стојковски.

Претходно, Драган Данев, Даниела Рангелова и Митко Јанчев го дадоа својот глас на референдумот.

 

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток