Коментари

„На толку мака некој грашок да ти даде да јадеш, треба на глава да му го истуриш“, хаос од коментари по легендарната изјава на Петар

Извидникот Петар Ачковски e убедливо најголем хит на интернет и за нецели 24 часа го освои интернет просторот. Иако се појавија информации дека неговите родители барале да се повлече видеото на кое се гледа тој, сепак, тоа до овој момент не е направено. Сите го коментираат него и неговата искреност. Ова се дел од реакциите на твитер

To Top