Коментари

„Кој ќе се вакцинира , со секоја примена доза добива 10 кеси од Владата“, лавина реакции и шеги за забраната

Од денеска стапува на сила обврската за наплата на кесите за носење стоки. Пластичните кеси од од денеска чинат 15 денари за парче. Новините произлегуваат од новиот Закон за управување со пакување и отпад од пакување. Ова предизвика десетици реакции од страна на јавноста. Пренесуваме дел од нив:

 

To Top