Скопје

ВИДЕО: Километарска редица да се се влезе во скопски ноќен клуб

Километарска гужва вчера имало пред „Станица 26“ во Скопје. Млади и возрасни чекале и по еден час за да влезат во ноќниот клуб. Редицата почнува од пред вратите, а продолжува и по споредната улица. Вчеравечер, во клубот имало хип-хоп, р’н’б журка со Тони Зен, Boogieman и Mawrteen. Со слободна проценка, може да се каже дека пред вратите на „Станица 26“ чекаа стотици посетители да влезат.

На почеток