Актуелно

Беќаровски: Го преплавивте Инстаграм со слики од собири, а нехумано е децата да одат на настава со физичко присуство

На својот Фејсбук профил токсикологот д-р Нико Беќаровски упати критика до сите оние кои деновиве прославуваа стара нова година.

„До 14 часот стававте слики од масовни собири на работните места со паричката. Вечерва го преплавивте Инстаграм со слики од дочек на Стара нова година. Утре ќе бидете големи филантропи и ќе објаснувате како е нехумано децата да одат на настава со физичко присуство – пишува д-р Беќаровски.

To Top