Магазин

Еве на кого Дрејк ја посветил песната „Кики“

Старлетата и раперот одамна не ја кријат нетрпеливоста еден кон друг, речиси и не пропуштаат прилика пред медиумите да нагласат колку не се сакаат. Но дали се случува некој пресврт?

Неодамна почнаа гласини за наводна афера на Ким и Дрејк на што Ким кратко и јасно изјави:”Никогаш ништо не се случило,крај!”

Но по излегувањето на мегахитот “In My Feelings”, и маслото кое го додал Дрејк со тоа што почнал Ким да ја следи на инстаграм и нетрпеливоста која постои помеѓу Дрејк и Кание, се упатува на тоа дека сепак “КИКИ” на Дрејк е Ким Кардашијан.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток