Скопје

(ВИДЕО) Ечат тапани, матуранти се качуваат на ѕид, идни доктори од скопското медицинско училиште ја фрапираа јавноста

Снимка од прослава за матура стана вирална на социјалните мрежи. Истата наиде на низа негативни, но и позитивни критки. Според објавувачот, станува збор за матурска прослава на студенти по медицина. Се вијат ора, ечат тапани. Интересен момент кој наиде на посебна заинтересираност е качувањето на ѕид на еден од матурантите. Она што е јасно е фактот дека снимката навистина е направена во скопското средно училиште за медицина.

Меѓу коментарите, се вели: „Ќе биде доктори од овие“.

На почеток