Скопје

Општина Чаир со стратегија за туризам “наназад”

На електронскиот систем за Јавни набавки деновиве е објавена стратегијата за развој на туризмот на оптина Чаир, при што јасно и видливо стои дека стратешкиот план се однесува за период од 2019до 2014.

По се излгеда ќе се враќаат наназад од следната година.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток