Коментари

„Мицкоски сам ќе си направи штаб како докажан мајстор од изборните спотови“, реакции по одлуката за конфискација

Судот донесе пресуда да се конфискува партиското седиште на ВМРО- ДПМНЕ и друг имот на партијата. Оваа вест предизвика лавина реакции на социјалните мрежи. Ова се дел од коментарите.

На почеток