Актуелно

„Стојанче има возено точак и паднал со главата на мостот, сега само не заe*ава“, реакции по увидот на дупката во Драчево

Стојанче Ангелов, директорот на ЦУК и претседател на „Достоинство“, пред неколку дена алармираше за големата дупка која се појавила на мостот кај Маркова Река, и која претставува огромна опасност по животот на патниците кои се движат по мостот.

Појасни дека е поставена сигнализација околу дупката, извршен бил увид, и надлежните институции ќе постапат понатаму.

„За нас во ЦУК секогаш важи правилото “Сејфти фрст”“, вели Ангелов.

Оваа негова изјава предизвика бројни реакции на социјалните мрежи, а ова се дел од нив

 

На почеток