Коментари

Ахмети во анкетниот лист треба да го дополни и Ковачевски, вели Дурловски

Оперскиот пејач Игор Дурловски со саркастичен коментар за суфлирањето од Али Ахмети до Димитар Ковачевски по прашањето од новинар како ќе функционира Владата во време на економска, а сега и политичка криза по вчерашниот протест.

„Господинот Ахмети во својот анкетен лист треба да го дополни и господинот Ковачевски, напиша Дурловски“

На почеток